Gyerekeknek

Műveink

Designed by:
Kincskeresõ Oskola, Powered by Joomla! and designed by 123WebDesign
"Steun en waardeer de vreemdelingen in je land mijn zoon, want zwak en kwetsbaar is het land dat slechts één taal en één gebruik kent."
Sint Stefanus, koning van Hongarije, in een brief aan zijn zoon, 1036 A.C.

School Kincskeresõ,Maarssen

Hongaarstalig weekendonderwijs voor kinderen vanaf 3 jaar.
In peuter-, kleuter-, onder- en middenbouw-groepen werken wij met de kinderen aan hun Hongaarse taalvaardigheid en kennis van cultuur.
De peuters en kleuters vergroten hun woordenschat en verbeteren hun spreekvaardigheid d.m.v. (kring)spelletjes, liedjes, versjes en verhaaltjes.

Vanaf 5 jaar leren de kinderen lezen in het Hongaars, vanaf 6 jaar wordt het leerstof uitgebreid met literatuur, geschiedenis, aardrijkskunde en muziek.

Vanaf 10 jaar wordt het onderwijs minder schools vormgegeven. In onze "tienerclub" is gezelligheid nog belangrijker dan in de lagere groepen. De nadruk ligt op sociale- en taalvaardigheden, we werken veel met dramatechnieken, muziek en spel. Bij het invullen van het programma houden wij rekening met de behoeften, wensen en interesse van de kinderen. Kennis van literatuur, land en cultuur wordt op een natuurlijke manier in de activieiten verweven.

De lessen worden eens in de drie weken op zaterdag ochtend gegeven.
Adres: De Ark, Duivenkamp 844, Maarssen-Broek

Er is tevens een baby- en dreumes-inloop op de lesdagen van de Kincskeresõ Oskola.

U bent van harte welkom!

U kunt uw kind(eren) hier inschrijven voor het schooljaar 2016/17. (Inschrijven is ook later in het schooljaar mogelijk).